Stránky

nedeľa 6. decembra 2015

DESIGN TEAM CALL Papero Amo

Začiatkom novembra vyhlásilo Papero Amo na svojom blogu Design team call pre rok 2016. Túto šancu som si nemohla nechať ujsť. Skúsila som šťastie, pustila sa do práce a vytvorila októbrové PL stránky.

Materiál ktorý som použila bol z 99% percent práve od dievčat z Papero Amo. Použila som kartičky z PL kitu september/október, ktoré sú v jesenných farbách.


Úvodnú kartičku som vytvorila z dvoch kartičiek na tej prvej som vystrihla listy, ktoré tvoria rám kartičky a z tej druhej som skalpelom vyrezala jednotlivé písmenká z ktorých som vyskladala názov mesiaca Október.
Následne som všetko podlepila vellumom, pridala flitre a "chrastidlová"(zároveň odklápacia) kartička bola hotová. 




Na rad prišlo aj moje obľúbené vyšívanie :-), voľné miesto som zaplnila s vyšívanými listami. A strihala som resp. vyrezávala s použitím Big Shotu



Na stránkach prevažuje oranžová farba, ktorú som doplnila hnedými nápismi a hnedou bavlnkou, ktorú som použila na vyšívanie.



Ešte pár detailov jednotlivých kartičiek 






Tak to bol môj príspevok do Design Team Call. Uvidíme ako to nakoniec dopadne a na koho sa usmeje šťastie a bude mať tú česť aby bol súčasťou super teamu Papero Amo. Dovolím si povedať že dievčatá to určite nebudú mať ľahké, každopádne teším sa na nového člena Design Teamu.
Ďakujem za Váš čas a želám Vám pekný zvyšok víkendu.

                                                                                                               IVRA







8 komentárov: