Stránky

streda 25. novembra 2015

VÝROBA VIANOČNÝCH PRIANÍ v plnom prúde

Ahojte

Keďže vianoce sa pomaly, ale isto blížia pustila som sa aj ja do výroby vianočných prianí. A čo som zatiaľ vytvorila??? O to sa s Vami podelím v tomto príspevku.
Pre inšpiráciu som si zabehla na Pinterest. Niektoré priania sa mi tak zapáčili, že som sa rozhodla vyrobiť  niečo veľmi podobné.

Mne osobne sa najviac páčia priania zo "Škriatkovskej kolekcie". Každé jedno prianie som sa snažila ladiť do inej farebnej kombinácie. Obrázky škriatkov som si opäť našla na Pintereste, vytlačila som si ich na tvrdý papier, vyfarbila fixkami, povystrihovala a potom už len nalepila. A výsledok bol na svete :-) Čo poviete?? Podarili sa???


Škriatkovia I.



Škriatkovia II.






Toto prianie som vyrobila z papierov od My Mind´s Eye (6x6) Christmas on Market street, ktoré mám od dievčat z Papero Amo.
Trošku (dosť) som si zastrihala :-) Použila som jeden papier na ktorom boli vzory kvetov vianočnej hviezdy, ktoré som povystrihovala a potom nalepila do tvaru venca.



Samozrejme nemôžu chýbať priania s razítkami zn. Lawn Fawn. Pravé prianie je urobené ako "chrastidlo" - snehová guľa. Páčia sa mi sú také milé, rozprávkové :-)



Zatiaľ posledné prianie som vyrobila z papierov od Sizzix, ktoré je možné si zdarma stiahnuť na ich stránke. 
Tá kombinácia šedej a červenej sa mi hneď zapáčila. Nepôsobí možno tak typicky vianočne, ale nemusí byť všetko červeno - zelené.


A čo vy?? Už máte vyrobené svoje vianočné priania?? A čo poviete na tie moje ??? Budem rada za Vaše komentáre. Snáď som Vás trošku inšpirovala a možno aj na základe mojich výtvorov sa aj vy pustíte do tvorenia :-). Krásny deň Vám želám.

                                                                                          IVRA









7 komentárov:

  1. tedy, Ivanko, to je kupa přáníček!! a krásných, určitě udělají radost!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krasne, ja porad na ty razitka se sobiky cekam...achjoo...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ali diiki. Ja razitka nemam tak som si pomohla s preklesenim ;-) občas to tak zvyknem robiť keď nie sú razítka k dispozícii :)

      Odstrániť
  3. Ta razitka od Lawn Fawn bych taky chtela,porad jsou vyprodana :( a moc se mi libi ta skritkovska :)

    OdpovedaťOdstrániť