Stránky

nedeľa 21. februára 2016

Narodeninová challenge Papero Amo

Ahojte

Ako asi väčšina z Vás vie dnes oslavuje Papero Amo svoje 3 narodeniny.  Dievčatá patria medzi moje najobľúbenejšie, nájdem u nich vždy veľa nových vecí na tvorenie a kopu inšpirácie. Ďakujem za ten deň keď som ich objavila (aj keď moja peňaženka asi nezdieľa tento názor :-). 
Odvtedy neprejde deň kedy by som sa nepozrela na ich stránky a nepozrela sa čo nové Nám dievčatá ukážu. A inak tomu nebolo ani dnes v ich narodeninový deň.

Na 14:00 hod. bola naplánovaná narodeninová challenge, ktorej som sa chcela určite zúčastniť. Netrpezlivo som očakávala kedy príde ten čas, dozvieme sa podmienky a zistíme čo si pre Nás dievčatá nachystali. Nadišla 14:00 hod. a objavilo sa zadanie. Dievčatá Nás rozhodne nešetrili :-) 

Tu je zadanie:



Vytvoř scrapbookovou stránku podle těchto podmínek:
  • Lucie Š. - slovo LÁSKA - možné jsou i její obměny jako miluji, mám ráda
  • Jana V. - TROJÚHELNÍK
  • Jana B. - PROVÁZEK (prý aby ses na něm případně mohla oběsit, dodala Jana...)
  • Lucia B. - RAZÍTKA
  • Lea - MŮŽEŠ POUŽÍT POUZE BÍLOU A ČERNOU BARVU (fotka může být barevná)

Tak som si pozorne (niekoľko krát) prečítala zadanie. Povedala som si fajn to nebude také hrozné ako sa na prvý pohľad zdá :-) to by sa mi mohlo podariť.
Najväčšou hrozbou pre mňa bol jednoznačne čas. Obvykle mi trvá neskutočne dlho kým stránku vytvorím. Teraz som mala na to od vyhlásenia hodinu a pol. Ale výzva je výzva a ja som sa nedala odradiť a pustila sa do toho. 

Začala som loviť v papieroch, čierno - biele boli skoro na vrchu :-)  fajn to by sme mali. A čo teraz s nimi?? Trojuholník - OK tak som z 3 rôznych čierno- bielych papierov vystrihla trojuholník. Nebol čas na presné vymeriavanie, zobrala som nožnice a tak od oka som z nich odstrihla. Síce 2 podmienky splnené, ale na stránke ešte dokopy nič nebolo. Ako ďalšie som vybrala krabicu s fotkami (vždy si vytlačím viac fotiek a potom mi ostanú) samozrejme ako na potvoru sa mi tam žiadna nehodila. Rýchlo PC a upraviť fotky v picmonkey. V tom PC ako naschvál začal štrajkovať a neskutočne sa spomalil. Do konca ostávala necelá pol hodinka. Hovorila som si tak toto asi nestihnem. Nakoniec sa podarilo fotku upraviť a vytlačiť. Rýchlo som ju podlepila ďalšími čierno-bielymi papiermi. Utekala pre čiernu niť, ktorú som odtrhla, zmotala a podložila pod fotky. Ďalšia podmienka splnená.
Ostávali už len razítka, tie som mala našťastie po ruke. Urobila som zopár odtlačkov fľakov. Myslela som,že pridám ešte nejaké v podobe nápisu, ale nejak sa mi tam nehodili. A už len nápis z čiernych písmeniek, pár enameliek a bolo hotovo. Čas 15:23. Fajn mám 7 minút na to aby som stránku odfotila, upravila a poslala. 15:28 e-mail odoslaný. Spotená, ale spokojná že som to stihla v časovom limite.
Skontrolovala som odoslanú poštu aby som sa presvedčila, že e-mail naozaj odišiel. Následne som si ju pozrela čo som to vlastne vytvorila :-) a ešte skontrolovala zadanie. Zrazu pozerám že slovo LÁSKA sakra ja som použila LOVE, chvíľku pred "nervovým zrútením" :-) píšem komentár či je to problém. Tá úľava keď mi Anička odpísala, že aj ona ho tam má bola neskutočná.

Bol to môj osobný rekord. Nikdy som stránku tak rýchlo neurobila obvykle mi to trvá zopár hodín, ale nakoniec sa mi to podarilo. Ďakujem Vám dievčatá z Papero Amo za túto možnosť, aj keď to boli chvíľami nervy, páčilo sa mi to. A určite by som si to ešte niekedy zopakovala :-)

A ako vlastne vyzerá výtvor o ktorom Vám tu celý čas kecám?? 
Nech sa Páči, tu je výsledok:


Ja som z výsledkom spokojná aj keď rozmýšľam či tam ešte niečo nechýba. Čo poviete, nechať tak ako je alebo ešte niečo pridať?? 
Ďakujem za Vaše názory a čas, ktorý ste strávili pri čítaní. Dneska to bolo trošku dlhšie, ale musela som sa s Vami podeliť o nezabudnuteľné tvorivé chvíle.
Želám Vám pekný večer.                                                        IVA









4 komentáre:

  1. Stránka je úžasná,nebude vadit, když si jí liftnu? :) Moc se mi líbí :) P.S: Slove love máš i na papírech, takže podmínka splněná rovnou dvakrát :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéééé diiiiki Míšo. Jasné že nebude vadit :-) Smelo do toho. Budem rada. A to s tym slovom love som si všimla aj ja potom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ivi, nic nepridavej, je to DOKONALY! Tvoje stranka je ze vsech doslych muj favorit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anicko diiki diiki diiki :-* tak to mne moc potesilo :-) nechala som ju tak ako je ;-)

    OdpovedaťOdstrániť