Stránky

sobota 27. februára 2016

Pretty Papers challenge 02/2016

Ahojte

Challenge mám naozaj rada. Vo februári som sa zúčastnila viacerých. Dneska to bude o challenge vyhlásenej na blogu Pretty Papers. Tu je zadanie predmetnej challenge:


TÉMA: Padesát odstínů šedi

  • ZADÁNÍ: vytvořte přání nebo scrapbookovou stránku, na které převažují odstíny šedi (počítá se i černá a bílá) + můžete použít jednu doplňkovou barvu 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 2 projekty.
  • TERMÍN: fotky posílejte do úterý 23.2. 2016 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 02/2016. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním!Max. velikost fotky: 1 Mb. Větší fotky (nebo také velmi nekvalitní fotky) nebudou do challenge zařazeny!
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 300 Kč

Vďaka challenge sa mi darí úspešne plniť moje predsavzatie aby som tvorila viac veľkých 30" stránok. Čiže už je Vám asi jasné, že som sa rozhodla pre scrapbookovú stránku. Povyťahovala som zo zásob šedé papiere a pustila sa do práce. Stránka je tak trochu v štýle mixed media. Použila som na ňu biele gesso, farby, gelatos, sprej  a pod. Ako doplnkovú farbu som zvolila zlatú. A samozrejme nemohlo chýbať šitie. Páčia sa mi stránky na ktorých je strojové šitie, ale keďže stroj nevlastním vyšívam všetko ručne. Nie je to úplne taký efekt, ale zase je to vlastnoručne :-)



A tu je už výsledná stránka v celej svojej kráse


Čo na ňu hovoríte??? Ja som s ňou nad mieru spokojná. Vyskúšala som si zase niečo nové. Bola to vlastne prvá stránka v štýle mixed media. (Aj keď neviem či to môžem tak nazývať ) A podľa ohlasov pri hlasovaní sa celkom páčila. Aj keď na výhru to asi nebude, ale v tej konkurencii krásnych projektov som každopádne bola rada za každý jeden hlas. Týmto ďakujem ešte raz všetkým, ktorý mi ho dali. Budem skúšať šťastie ďalej lebo tie challenge ma fakt bavia. Je to relax a zábava zároveň.
Užite si krásny víkend.                             
                                                                                         IVA

2 komentáre:

  1. Nádherná stránka!! Kombinace šedé a zlaté by mě vůbec nenapadla, ale vypadá to nádherně... luxusně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Diiiki Míšo. Chvilku som rozmyslala či kombinacia so zlatou k sebe ladí, ale ta šedá mi prišla taká neutrálna tak som ostala pri tej kombinacii :)

    OdpovedaťOdstrániť