Stránky

sobota 9. apríla 2016

Papero Amo challenge - Selfie a ja

Ahojte

dneska Vám prinášam nový príspevok na tému Selfie a ja. Aby som upresnila, tak znela téma challenge vyhlásenej na blogu Papero Amo ktorej som sa v marci zúčastnila.

Tu je zadanie predmetnej challenge:

Vytvořte scrapbookovou stránku
  • Téma: SELFIE a já
  • Podmínky: použijte fotku sebe samotné (tzv. selfie) a udělejte na stránce nějakýinteraktivní prvek - něco odklápěcího, rozvazovacího, točícího, vytahovacího ...prostě zábavného, ať stránka dostane další rozměr
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
  • Vyfoťte celkovou stránku a připojte i fotku detailu interaktivního prvku.

A ako som sa so zadaním popasovala ja?? Tak to sa už môžete pozrieť na nasledovných obrázkoch. 


Po zadaní ma hneď napadlo že použijem kolekciu I AM od Simple Stories, keďže to mala byť stránka o mne myslím, že je na to úplne vhodná. 





Tu sú detaily interaktívneho prvku. Rozhodla som sa pre tzv. Double slide card (vytiahnutím sa vysunie fotka z hornej aj dolnej časti súčasne) návod som našla na youtube.





A takto vyzerá celá stránka z vysunutým interaktívnym  prvkom.




Ako sa Vám stránka páči??? Ja som z výsledkom spokojná. Ako som už viac krát spomenula challenge mám veľmi rada pretože vďaka tomu vytvorím originálne stránky, ktoré oživia moje album.
Ďakujem,že ste nakukli. Užívajte si víkend. Teším sa zase nabudúce.
                                                                                                                    IVA

3 komentáre:

  1. Ahoj Ivi, mě tvoje stránka zaujala hned při challenge a doufala jsem, že ji dáš pak sem a objasníš, jak funguje ten tvůj interaktivní prvek.Už to jdu hledat. Hodně štěstí při dalším tvoření.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dakujem Luci :-) snad si našla návod na YouTube. Tiež som tam mohla dať odkaz že?? :-) najlepšie je to vidiet na videu ťažko sa to opisuje slovami :-) tesim sa na tvoje vytvory

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dakujem Luci :-) snad si našla návod na YouTube. Tiež som tam mohla dať odkaz že?? :-) najlepšie je to vidiet na videu ťažko sa to opisuje slovami :-) tesim sa na tvoje vytvory

    OdpovedaťOdstrániť