Stránky

utorok 19. januára 2016

Project Life - December 2015 alebo moje prvé veľké album za rok 2015 je hotové

Ahojte

dneska mám pre Vás nový príspevok o decembrových stránkach resp. posledných stránkach v albume za rok 2015, ktoré mám už kompletné.
Bola to trošku výzva, keďže som robila samostatný album týkajúci sa  decembrových dní (ktoré ste si mohli pozrieť v predchádzajúcom príspevku) a nechcela som aby sa mi fotky veľmi opakovali. Nakoniec sa mi to podarilo a zaplnila som ešte pár stránok v PL albume. Poďte sa pozrieť ako vyzerajú vo finálnej podobe.


 Úvodná kartička z nápisom December je rozdelená na dve časti. Jediné čo som na tejto kartičke upravila bol nápis december, ktorý som naembosovala zlatým práškom aby ladil k ostatným nápisom v zlatej farbe. Po prvý krát som si vyskúšala aj rozdelenie 1 fotky do dvoch káps.


Obidve stránky sú vyrobené z kartičiek a papierov z kolekcie od My Mind´s Eye -Christmas on Market Street 


Ďalšia stránka bola ovplyvnená aktuálnou PL challenge Papero Amo, kde je podmienkou použitie akéhokoľvek rámika. Keďže ja som nemala doma žiadny, ktorý by sa mi k tejto stránke hodil, vyrobila som si hneď 2 z papierov, ktoré som použila na celú stránku a tie sú z kolekcie OH What Fun od Heidi Swapp



Pridala som ešte doplnkovú kapsu. Na pravej strane som si vytvorila nadpisy pomocou pečiatkovej  abecedy Lawn Fawn a zlatého embsovacieho prášku.

                 



Posledná stránka v albume je veľká 30´´ stránka, ktoré by som chcela v tomto roku začleňovať častejšie. Snáď sa mi to bude dariť.
Chcela som nejak použiť spoločnú fotku (keď už som všetkých na Štedrý deň nahnala pred foťák :-) nakoniec sa mi najviac pozdávala na veľkej stránke, ktorú som ešte trošku ozdobila.

Tak to boli moje posledné stránky albumu 2015. Čo poviete podarili sa??? 
A čo vy?? Už máte tiež hotovo??? Ak nie tak nevadí, držím palce a hlavne na čo nezabudnite je to, že to robíme pre radosť. Majte sa krásne.
                                                                                        IVRA

                                                                               





4 komentáre:

  1. Krásně sladěné. A ta poslední je parádní. Moc se mi líbí. Já už mám hotovo taky. Dokonce už lepím leden, ale dělám po týdnech :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ali diiiki moc. Tak to som rada že sa ti páči. A ty si šikulka - teším sa na tvoje ďalšie stránky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ivanko, krasne vanocni a zavidim :) jsi sikovna!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jani dakujeeem neni co zavidiet ;) neboj aj ty budeš mať za chvílu hotovo ;)

    OdpovedaťOdstrániť